Hozzávalók:
Elkészítése:
6 tojásból a szokásos módon piskótát készítünk. Még melegen feltekerjük, 2-3-szor, majd feltekerve hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt megkenjük a lekvárral, feltekerjük vissza és hagyjuk kicsit állni. A maradék két tojásból 23-cm-es torta formában kerek piskótát sütünk. A tekercset 1 cm-es szeletekre vágjuk. Egy nagyobb tálat kibélelünk folpackkal, majd szorosan kirakjuk a tekercs szeleteivel. A tejszínt felverjük keményre, és megkenjük a torta belsejét vele. A gyümölcsöket felszeleteljük, beleszórjuk a tejszínes tortába, majd erre újra tejszínt kenünk. Erre újra gyümölcsök. Addig folytatjuk, míg el nem fogynak a gyümölcsök. Ha marad tekercs, azt is beletehetjük a torta belsejébe. Ha elfogytak a hozzávalók befedjük a piskóta koronggal, és kissé belenyomkodjuk. Jól lehűtjük. Pár óra múlva díszítjük. A maradék tejszínt 3 részre osztjuk. Az egyik felébe zöld, a másikba barna ételfestéket keverünk, a harmadikat fehéren hagyjuk. Színes habbal díszítjük.