Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Közé:
Tetejére:
Elkészítése:
Tésztához:
A hét tojás fehérjét kemény habbá verjük a cukorral. Beleszitáljuk a sütőporos lisztet, beleforgatjuk a diót is.
Közepes méretű tepsiben megsütjük. Én 170 fokon 20 perc alatt megsütöttem hőlégkeveréses sütőben.
A krémhez a pudingot megfőzzük a tojások sárgájával. Még langyosan hozzáadjuk a vajat.
Megfelezzük,az egyik felébe étcsokit keverünk, majd kihűtjük.
A tésztára kenjük a vaníliás pudingot, ráfektetünk egymás mellé tejben áztatott kekszet.
Erre kenjük a csokis puding. Tetejére a kemény habbá vert habtejszín kerül, megszórjuk csokireszelékkel.
Egy éjszakára hagyjuk a hűtőben, hogy a keksz megpuhuljon.