Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst felszeletelem és enyhén kiklpfolom, majd sózom, borsozom.
Egy tálban összekeverem a sört, paradicsomot, mustárt, olajat, cukrot, chilit és fokhagymaport. Belereakom a hússzeleteket, majd ebben a pácban hagyom pihenni minimum 2 órát (vagy akár egy éjszakát is).
Egy hőáló edény vagy tepsi alját kirakom a felkarikázott hagymával, erre helyezem a húsokat a megmaradt páclével együtt. Letakarom majd 180-190 fokon puhulásig sütöm kb 40-50 percig. 35 perc után a húsokat megfordítom, a páclét picit megkeverem. Víz nem kell alá mivel a pác és a hús elég levet enged. Ha szeretnénk sütés közben még szitálhatunk rá egy pici lisztet hogy a leves egy kicsit besűrüsödjön.
Olajon pirított és sós vízben főtt tarhonyával kínálom.