Hozzávalók:
Elkészítése:
Először is tegyük fel a burgonyát egészben főni, de csak félig főzzük meg sós vízben.
A húst enyhén kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk és elősütjük kevés felforrósított zsiradékon. Tepsibe tesszük és a zsiradékot ráöntjük a húsra.
A félig megfőtt, teljesen kihűlt burgonyát lereszeljük a nagy lyukú reszelőn, sózzuk, borsozzuk, hozzá adjuk a elvert tojást, a petrezselymet és óvatosan villával összekeverjük, vigyázva, hogy ne álljon össze masszává.
A tejfölhöz adjuk a sót, borsot, reszelt fokhagymát az aprított újhagymát. A tejfölös keveréket a hússzeletekre tesszük és erre először a reszelt sajtot szórjuk, majd a végén a krumplit egyengetjük el rajta.
230 fokra előmelegített sütőben alsó-felső fokozaton pirosra, ropogósra sütjük.