Hozzávalók:
“sárga” piskóta:
“barna” piskóta:
Gesztenyekrém:
Csokikrém:
Csokimáz:
Elkészítése:
2 sárga piskóta lapot, és 1 barna piskótalapot készítek a hagyományos módon.
A gesztenyekrémhez megfőzöm a pudingot, belereszelem a gesztenyemasszát, majd a rumot is hozzáadom.
Ha kihűlt, felverem a tejszínt és egyenletesen összekeverem. A csokis pudingot is megfőzöm,hozzáadom a rumot, ha kihűlt ezt is a felvert tejszínhez adom.
Sárga lap, gesztenyekrém, barnalap, csokikrém, a második sárga lapot megkenem gesztenyekrémmel és ráfordítom a csokis krémmel megkent barna lapra. Végül a maradék csokikrémmel átkenem a süti oldalait és a tetejét.
A mázhoz vízgőz fölött megolvasztom a csokit, úgy hogy beleöntöm a tejszínt. Nem kell főzni, csak éppen megolvasztani, utána ráöntöm a sütire és szépen elkenem rajta.