Hozzávalók:
Elkészítés:
Egy tálba verjük fel a tojásokat, adjuk hozzá a cukrot és verjük ki habverővel jó habosra.
Adjuk hozzá a lisztet, a sütőport, az olajat és az ecetet. Habverővel simára kiverjük és egy 2 literes jénai tálba rakjuk bele. Belenyomkodjuk a meggyet és 5 percre legnagyobb fokozaton a mikróba rakjuk. ha ki vettük kifordítjuk egy tálba. Porcukorral tálaljuk.
A meggy helyett rakhatunk epret, málnát, szedret, ribizlit és még sok más gyümölcsöt. Csinálhatunk kakaós vagy diós sütit is belőle, de akkor az 5 evőkanál liszt helyett 4 evőkanál lisztet rakunk bele és ennél fogva 1 evőkanál kakaót vagy diót teszünk bele.
Ezt a süteményt rengeteg módon el lehet készíteni! Megcsinálhatjuk simán is, úgy, hogy nem rakunk bele gyümölcsöt, csak simán megcsináljuk! Ezután ezt megkenhetjük lekvárral vagy tejfölös cukros krémmel stb. Mazsolával is készíthető.
Mindenki találja fel ebbe a süteménybe magát, mert rengeteg módon el lehet készíteni.