Hozzávalók:
Tésztához:
Krémhez:
Töltelékhez:
Elkészítése:
A sütőt melegítsük el 170 fokra. A piskótához a tojásokat válasszuk szét. A A fehérjét verjük kemény habbá a cukorral, majd adjuk hozzá a lisztet és a sárgákat felváltva, hogy a habot ne törjük. Végül dolgozzuk bele a citrom héját is. Zsírozott, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt 35x35x3 cm-es tepsibe simítsuk bele a masszát és süssük 20-25 percig. (Tűpróbáig.)
A sütőt előmelegítjük. Ha megsült vegyük ki a sütőből és húzzuk le róla a papírt és még ekkor tegyük rá a málnát jó szorosan.
A krémhez a tojások sárgáját kikeverjük a cukrokkal, liszttel úgy, hogy ne legyen csomós, majd felöntjük a tejjel. Folyamatos keverés mellett felforraljuk és besűrítjük, majd vegyük le a tűzről. A tojások fehérjét verjük kemény habbá és még melegen dolgozzuk bele a krémbe. Az így elkészült krémet simítsuk egyenletesen a málnára. Tejszínhab vagy piskótamorzsa is kerülhet a tetejére.
Piskótamorzsa:a piskóta széleit vágjuk le és tegyük vissza a forró sütőbe. Mire a krém elkészül addigra a piskóta is megszárad amit a süti tetejére morzsolhatunk.
Pár órára tegyük hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek és a krém lehűljön.