Hozzávalók:
A krémhez:
A díszítéshez:
A babapiskóta megmártásához:
Elkészítése:
Először a krémet készítsük el: 1 liter tejet a cukorral tegyük fel melegedni. A maradék tejben a pudingporokat kézi habverő segítségével keverjük simára, majd adjuk hozzá a forrásban lévő tejhez, addig forraljuk, állandó kevergetés mellett, amíg besűrűsödik, vegyük le a tűzről, néha meg-megkevergetve hűtsük ki.
A kávét főzzük le, hűtsük ki. Aki szereti, illetve, ahol gyerekek nem esznek belőle, ízesítheti kevés rummal.
A tejszínt verjük kemény habbá és a kihűlt pudinggal egy kézi habverő segítségével keverjük össze.
Egy 26-28 cm-es tortakarikát helyezzük tálcára, vagy a leendő tálaló tálra és kezdjük el rétegezni a tortát: először a babapiskótákat mártsuk meg a kávéban, de semmiképp se áztassuk el! Ezekkel rakjuk ki a tortakarika alját, majd a krém 1/3-a kerül rá, ismét kávéba mártogatott piskóta következik, a maradék krém fele, kávéba mártogatott piskóta és a maradék krémmel zárjuk a rétegezést.
Tegyük a tortát, egy éjszakára hűtőbe, másnap tortacsipkével ellátott tálra borítjuk, a tortakarikát, óvatosan leemeljük róla és tejszínhabbal díszítjük. Azonnal tálalható.