Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst lehártyázzuk, majd vékony szeletekre vágjuk és tenyerünkkel kissé ellapítjuk.
A szalonnát apró kockákra vágjuk, kisütjük, majd a szűzpecsenye szeleteket ráfektetjük. Megforgatva 3-4 perc alatt fehéredésig sütjük. Kevés sóval meghintjük, borsozzuk, a zúzott fokhagymával fűszerezzük és 1-2 percig tovább pirítjuk.
A gombát, a paprikát és a paradicsomot 1 centis kockákra vágjuk és a pecsenyéhez adjuk, a karikákra vágott kolbásszal együtt. A felaprított petrezselyemmel megszórjuk, majd 7-8 perc alatt puhára pároljuk.
A bort ráöntjük, még néhány percig pároljuk.
A burgonyát 3-4 mm vastagra szeleteljük. Bő olajban kisütjük, jól lecsöpögtetjük, majd közvetlenül a tálalás előtt a kolbászos pecsenyével összeforgatjuk.
Jó étvágyat! :)