Hozzávalók:
Elkészítése:
Krém:
A 6 dl tejet feltesszük forrni. 2 tojás sárgáját, a vaníliás cukrot, 4 ek cukrot és a pudingport egy tálban jól kikeverjük, majd miután felforrt a tej, levesszük a tűzről, néhány evőkanállal beleteszünk belőle a masszába, hogy hígabb legyen, és így beleöntjük a tejbe. Visszatesszük a tűzre és állandó kevergetés mellett addig főzzük, míg sűrű nem lesz. Megvárjuk míg lehűl. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd beleforgatjuk a lehűlt pudingba.
Tészta:
8 ek lisztet,8 ek cukrot, 2 db tojást,4 ek olajat, 4 ek tejet és a sütőport csomómentesre keverjük.(ha a kakaós tésztát jobban kedveljük még hozzáadunk 1 ek kakaót és 1-1 ek tejet, olajat) Egy üvegtálat (vagy más edényt amit lehet mikróba tenni)kivajazunk, lisztezünk majd beleöntjük a masszát. 5-6 percre betesszük a mikróba a legmagasabb fokozaton. Kivesszük, megvárjuk míg kihül.(Tűpróbával ellenőrizük, hogy jó-e.) Kétfelé vágjuk, majd a közepébe és a tetejére rákenjük a krémünket, megszórjuk kókusszal.