Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy közepes tepsit olajjal kikenünk.
A húst vékony szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk és mindkét oldalát besózzuk.
A tojást a tejföllel felverjük, majd a lisztet hozzáadjuk.
A tepsi alját megszórjuk reszelt sajttal. A hússzeleteket először a zablisztbe, majd a tejfölös tojásba forgatjuk, és a tepsibe fektetjük. Megszórjuk reszelt sajttal és befedjük csirkemell sonkával. Ezt a rétegezést még egyszer megismételjük, végül a sonkaszeletekre öntjük a maradék tojásos keveréket.
Alufóliával befedjük és 180 fokon puhára sütjük. Amikor a hús megpuhult, akkor a fóliát levesszük, a maradék reszelt sajtot rászórjuk a húsra és pár percre visszatolva a sütőbe, a tetejére pirítjuk.