Hozzávalók:
Palacsinta:
Töltelék:
Teteje:
Elkészítése:
A palacsintatésztát kikeverjük a hozzávalókból és egyesével megsütjük.
A töltelékhez a hagymát megpucoljuk, felkockázzuk és a felforrósított olajon megdinszteljük. Rátesszük a felaprított csirkemellet és a gomba szeleteket. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd rányomjuk a megpucolt fokhagymát.
Miután kissé kihűlt, hozzáadjuk a tökmagot, a felvert tojást és a vízbe áztatott, kinyomkodott kenyeret, majd botmixer segítségével pépesítjük.
Ezzel a töltelékkel a palacsintákat egyesével megtöltjük, mind a négy oldalát ráhajtjuk és olajjal kikent tepsibe helyezzük egymás mellé.
A tetejét meglocsoljuk a felaprított kaporral elkevert tejföllel. Megszórjuk reszelt sajttal és előmelegített sütőben kb 25 percig sütjük.