Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált húst zsiradék nélkül lepirítom. A végén sózom és borsozom.
Közben a zöldséget megfőzöm sós vízben. Petrezselyemmel és kurkumával ízesítem. Ha megfőtt, akkor úgy szűröm le, hogy felfogom a főzőlevet és abban főzöm ki a tésztát, így jól átveszi a zöldségek ízét.
Egy tűzálló tálat kikenek margarinnal és a zöldségeket beleteszem. A forró húst ráöntöm és jól elkeverem, hogy a margarin elolvadjon. A fele sajtot ráreszelem és ha kész a tészta azt is hozzáadom a tejöllel együtt. Ismét jól elkeverem.
A sütőt előmelegítem és a maradék sajtot a rakott tetejére reszelem. Forró sütőben addig sütőm, hogy a sajt jó ropogós legyen.
Jó étvágyat!