Hozzávalók:
Elkészítése:
A paradicsomokat megmossuk, a tetejüket levágjuk és a belsejüket kikaparjuk.
Az elősütött padlizsánt hosszában bevágjuk. Sózzuk a paradicsomokat, a padlizsánt és olívaolajjal meglocsoljuk.
A zöldségbe halmozzuk az előkészített lecsót, belenyomkodunk egy-egy csipet feta sajtot és a tetejére tesszük a mozzarellát.
Egy tűzálló tálat vagy tepsit olívaolajjal meglocsolunk, egy kis zsemlemorzsával meghintünk, ráborítjuk a hámozott paradicsomkonzervet, a kikapart paradicsomokat, sózzuk, borsozzuk, teszünk bele 1-2 gerezd fokhagymát, egy szál újhagymát, bazsalikomot és erre helyezzük a töltött paradicsomot és padlizsánt. Most a paradicsomok kalapját is rátettem:-)
200 fokos sütőben kérszre sütjük.