Hozzávalók egy nagy gáztepsihez:
Piskótához:
Krémhez:
Oldalára:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, majd a fehérjét felverjük a sóval, majd a cukrot hozzáadva kemény habbá verjük. Beletesszük a tojások sárgáját, az olajat és a sütőport, amivel szintén tovább verjük, de csak addig, amíg a tojássárga és az étolaj teljesen elkeveredik a fehérjében.
A lisztet, a kakaóport, a kapucsinóport elkeverjük, majd apránként a felvert habhoz adjuk, vigyázva arra, hogy a habot ne törjük össze.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral. A piskótát 15-20 perc alatt 180 fokos sütőben készre sütjük.
A krémhez a sárgákat elkeverjük a vaníliás cukorral és a porcukorral, majd folyamatos keverés közben hozzáadjuk a tejet, a kapucsínóport, a krémlikőrt és a lisztet. Csomómentesre keverjük, majd puding sürűségűre főzzük, ezután teljesen kihűtjük.
Amíg a krém hűl, a piskótából pogácsaszaggatóval köröket vágunk.
A kihűlt krémben elkeverjük a puha vajat, majd egy pogácsának a tetejére krémet rakunk. A krémmel megkent pogácsákat egy másik pogácsával összetapasztjuk, majd az oldalára is kenünk a krémből. Forgassuk meg a kókuszreszelékben a sütiket, majd csorgassunk a tetejére olvasztott csokoládét.
Az elkészült sütit 2-3 órára hűtőbe rakjuk, hogy az ízek összeérhessenek.