Hozzávalók:
Habaráshoz:
Elkészítése:
Készítsük elő konyhakészre a húst.
A hagymát, fokhagymát és a kicsit összetört boróka bogyót dinszteljük meg, majd adjuk hozzá a húst. Fedjük le az edényt és hagyjuk, hogy a hús saját levében párolódjon meg (időnként nézzük meg, hogy van e rajta elég folyadék, ha kell akkor kevés pótoljuk).
Amikor félig megpuhult a hús, adjuk hozzá a feldarabolt sárgarépát, zöldséget, majd szórjuk meg a vadfűszerrrel és keverjük el.
Amíg tovább puhulnak a húsok, a gombákat pirítsuk meg egy serpenyőben.
Ezután felöntjük vízzel a ragut, majd hozzáadjuk a zöldborsót és a gombát. Amikor a hús és zöldségek is megpuhulnak készítsük el a habarást.
Az apróra vágott tárkonyra facsarjunk rá 1 citrom levét, majd adjuk hozzá a lisztet és a tejszínt és keverjük el az egészet. Hagyjuk állni egy kicsit, hogy összeérjenek az ízek, majd habarjuk be vele a levest.
Az elkészült levest szükség szerint ízesítjük sóval, borssal, citromlével.