Hozzávalók:
Elkészítése:
A krémhez a habtejszínt, a vajat, az étcsokoládét, a cukrot és a kakaóport összeforraljuk, és hűtőben lehűtjük. Amikor megdermed, beletesszük a margarint és a rumaromát. Keverjük habosra.
A tésztához a tojásokat szétválasztjuk, a tojások fehérjét 3 evőkanál cukorral és egy csipet sóval nagyon kemény habbá verjük, a sárgákat 1 evőkanál cukorral habosra keverjük. A sárgákhoz hozzátesszük a fehérjehabot, a lisztet, és elkeverjük. Kibélelt vagy kikent kerek tortaformában, előmelegített sütőben megsütjük. Amikor kihűl, két lapot vágunk belőle.
A csokikrém felét rákenjük a torta alsó lapjára, kirakjuk a kimagozott meggybefőttel, aztán rátesszük a többi krémet is. (Ha díszíteni akarjuk a tetejét, tegyünk félre a meggyből és a krémből.) Tegyük a tetejére a másik tortalapot, és nyomkodjuk le. Az oldalát késsel kenjük be a kinyomódott krémmel, és a tetejére is tegyünk belőle, de csak hajszál vékonyan. Olvasszuk meg a tortabevonót az olajjal, és vonjuk be vele a tortát.
A végén díszítésként tortadrazsét és M&M’s-t használtam.