Hozzávalók:
A töltelékhez:
A krémhez:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk, és a fehérjét a cukorral és hideg vízzel felverjük. Amikor felvertük jó keményre, akkor a sárgáját beletesszük, és még a lisztet is hozzáadjuk. Ezt a tésztát szögletes tepsiben kisütjük, úgy hogy a tepsit sütőpapírral kibéleljük. Kb. 30 perc alatt elkészül. Amikor megsült, akkor vizes ruhával felcsavarjuk, hogy könnyebben lehessen feltekerni. A krémhez a hozzávalóit habosra keverjük, és a megsült tésztát megkenjük ezzel a krémmel. Amikor mindezzel elkészültünk előveszünk egy tálat, amelyben a felcsavart tésztát felvágjuk és beletesszük. A habtejszínt felverjük a cukorral, mikor már kemény, akkor hozzáadjuk habfixálót és még a citrom levét, és lereszelt héját. Ebbe a felvert habtejszínbe tehetünk apróra vágott narancsot is.
Amikor már a tálba tettük egy éjszakát hagyjuk állni, és a végén amikor kiborítjuk megkenjük olvasztott csokival. Hűtve, finom limonádéval igazi nyári hűsítő édesség. Elrontani nem lehet, egyszerű és finom.