Hozzávalók:
Bevonat hozzávalói:
Elkészítése:
Akétféle kekszet daráljuk le és keverjük össze. A meggyet alaposan csepegtessük le, majd vágjuk kisebb darabokra.
Egy edénybe tegyük bele a tejet, a margarint, a porcukrot és a vaníliás cukrot, valamint az apróra tördelt csokoládét, majd állandó kevergetés mellett olvasszuk össze. Ezután vegyük le a tűzről és először keverjük hozzá a rumaromát és a meggyaromát, majd a darált kekszet, és végül az apróra vágott meggyet is.
Egy sütőformát béleljünk ki folpack fóliával, majd egyenletesen öntsük bele a még meleg, kekszes masszát és hagyjuk hűlni.
Amikor már kihűlt, tegyük be pár órára vagy egész éjszakára a hűtőbe, hogy kellően megdermedjen (minél tovább van a hűtőben, annál jobban összeérnek az ízek és könnyebben lehet majd szeletelni).
A vajat és a tejszínt tegyük egy edénybe, majd melegítsük forráspontig. Ezután vegyük le a tűzről, adjuk hozzá az apróra tördelt csokoládét és addig keverjük míg szépen felolvad.
Vegyük ki a formát a hűtőből, majd egy gyors mozdulattal fordítsuk rá a megdermedt süteményt egy tálcára, vegyük le a fóliát, majd vonjuk be a csokoládéval.
Ezután tegyük vissza a hűtőbe, hogy a csokoládé teljesen megdermedjen.
Tálalás előtt vegyük ki a hűtőből, ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.