Hozzávalók:
Elkészítése:
A vöröshagymát felaprítjuk és kevés olajon megdinszteljük. Ezután levesszük a tűzről, hogy ne égjen meg, majd rászórjuk a pirospaprikát és sózzuk. Visszahelyezzük a tűzhelyre és hozzáadjuk a húst. Amint a hús kifehéredett és pici levet enged, hozzáadjuk a fűszereket és az áttört fokhagymát.
A cukkiniket megmossuk, hosszában félbevágjuk. Belsejét kivájjuk és picit megsózzuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A kivájt részt picit kézzel összenyomkodjuk vagy apróbb darabokra vágjuk és összekeverjük a hússal.
A burgonyát apró kockára vágjuk és megfőzzük. Miután elkészült összenyomjuk és szépen belekenjük a cukkini aljába.
Az egészet megtöltjük a húsos töltelékkel és tetejét sajttal hintjük.
Ezután ropogósra sütjük. Jó étvágyat hozzá! :-)
Én 2 teaskanál cukrot tettem még a raguhoz, és egy késhegynyi őrölt köményt.