Hozzávalók:
Elkészítése:
A csirkét feldaraboltam. A mézet, mustárt, fehér borsot, szárnyas fűszerkeveréket összekevertem egy kis tálban, és bekentem a húsokat.
Belefektettem a húst egy olyan tepsibe, aminek van teteje, és még egy kis szárnyas fűszer keverékkel megszórtam. Egy fej vöröshagymát vékonyan felkarikáztam és rátettem a húsra.
Ezután jött a paradicsom karika, paprika karika, amiket az szeletelő késsel vágtam fel. Következett a Szivárvány zöldségkeverék, amiben van karfiol, brokkoli, sárgarépa. Végül a kukorica. Az egészet frissen őrölt tengeri sóval és fehér borssal meghintettem.
Lezártam tepsit a tetejével, vagy ha nincs ilyen tepsink, akkor alufóliával, és 2-3 órára a hűtőbe tettem, hogy jól összeérjenek az ízek. Ezután 190 fokos sütőben szép pirosra sütöttem.
Köretként kínálhatunk hozzá petrezselymes újburgonyát vagy rizst és salátát.
Jó étvágyat!