Hozzávalók egy kb 25*35 cm-es tepsihez:
Tepsihez:
Elkészítése:
A tepsit alaposan kivajazzuk (tényleg ne sajnáljuk, különben beleragad a süti!).
A liszteket elkeverjük a cukrokkal, sütőporral és a sóval.
A lisztes keverék felét elterítjük a tepsiben egyenletesen, majd rászórjuk a túrót. A túrón elterítjük a barackot és rászórjuk a kandírozott citrushéjat. A tetejére rászórjuk a maradék lisztet.
A tejet, tejszínt és a tojásokat egyneműre keverjük és ráöntjük a sütire. Villával több helyen leszúrunk a tepsi aljáig, hogy a folyadék mindenhol átitassa a lisztes keveréket. 30 percig pihentetjük a sütit (mindenhol átnedvesedjen a liszt kellőképpen). A tetejére rádaraboljuk a vajat.
180 fokos sütőben, alsó-felső sütéssel 30-40 perc alatt készre sütjük.
Csak akkor szeljük fel, ha teljesen kihűlt a süti!