Hozzávalók egy 23*23 cm-es formához:
Alap:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
Először a krémet készítjük el. A zselatint beáztatjuk a vízbe és hagyjuk, hogy megduzzadjon.
Az epret kicsumázzuk, megmossuk, negyedeljük és botmixerrel pürésítjük. Hozzáadjuk a cukrot és felforraljuk. A zselatint felmelegítjük, majd az eperhez adjuk és addig melegítjük amíg teljesen homogén nem lesz a keverék. Hagyjuk szobahőmérsékletűre hűlni.
A tejszínt felverjük keményre, majd óvatosan, spatulával beleforgatjuk a kihűlt epres keveréket.
A babapiskótát belemárjuk a tejbe, majd beletesszük a formába és rásimítjuk az epres tejszínhabot és hűtőbe tesszük.
A fehércsoki ganache-hoz a tejszínt forróra melegítjük, majd ráöntjük a csokira és addig keverjük, amíg a csoki el nem olvad. A csokis keveréket a süti tetejére öntjük és másnapig hűtőben tartjuk.
Másnap felszeljük és tálaljuk.