Hozzávalók:
Tésztához:
Krém:
Máz:
Díszítéshez:
Elkészítése:
Először a tésztát készítjük el. Külön összekeverjük a szárazanyagokat és folyékonyat, kivéve a forróvizet. Összevegyítjük őket és ha már csomómentes, a forróvizet is beleöntjük! 20 cm-es szilikonos formában sütjük 175C-fokon, 30-35 percig úgy, hogy 20 perc után alufóliát teszünk a tetejére, nehogy megégjen! Amíg a tészta hűl, elkészítjük a krémet. A pudingport a cukorral és a tejjel sűrűre főzzük, ha kihűlt robotgéppel belekeverjük a vajat! A kihűlt tésztát kettévágjuk és megtöltjük a vaníliakrémmel úgy, hogy a tetejére hagyjuk egy keveset díszítésnek.
A mázhoz a tejszínt felmelegítjük és beletesszük a csokidarabkákat, vagy pasztillát, kinek mi van otthon és addig keverjük míg szép fényes ám folyós dolgot nem kapunk, kihűtjük és rácsorgatjuk a megtöltött tortánkra. Ha megdermesztettük a hűtőben a mázat (kb. 2 óra) díszíthetjük is!