Hozzávalók:
Tészta:
Karamell krém:
Csokimáz:
Elkészítése:
A tojást a cukorral habosra keverjük, majd felváltva hozzáadjuk a lisztben elkevert kakaót és sütőport,végül a tejet.
Lisztezett, zsírozott tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon megsütjük. A krémhez a cukrot karamellizáljuk lassú tűzön, és ha elolvadt, akkor hozzáadjuk az előre megmelegített tejet vagy habtejszínt és a lisztet.
Sűrű krémet főzzünk. A margarint a vaníliás cukorral habosra keverjük, és ha meghűlt a krém, összekeverjük a kettőt. A meghűlt tészta tetejére kenjük, vagy ha elég magas, akkor megtöltjük vele.
A tetejére csokimázat készítünk: egy csomag tortabevonót gőzfürdő felett felolvasztunk, és margarint adunk hozzá.