Hozzávalók:
Brownie alaphoz:
Nutellás réteghez:
Elkészítése:
A browniehoz egy kb. 23*33 cm-es tepsit sütőpapírral bélelünk, a sütőt előmelegítjük 160 fokra.
A vajat és a csokit megolvasztjuk.
Elkeverjük benne először a cukrot és a tojásokat egyesével, felváltva, majd a kávét (elhagyható), aromát, sót és a lisztet.
Kb. 20 perc alatt készre sütjük, majd hagyjuk kihűlni.
A krémhez a mascarponet a porcukorral kihabosítjuk. Belekeverjük a nutellát (vegyünk el belőle kb. 2 evőkanálnyit és tegyük félre a díszítéshez), majd egy kis tejszínhabbal lazítjuk.
A brownie tetejére kenjük a krémet, majd hűtőbe tesszük.
Pár óra múlva felszeleteljük négyzetekre és mindegyik négyzet tetejét nutellával csíkozzuk.