Hozzávalók:
Elkészítése:
A kölest felöntjük 3 dl vízzel, kicsit megsózzuk és megfőzzük, majd kihűtjük.
Közben felvágjuk az aszalt paradicsomot, petrezselmyet és a tojásokat, majd a kihűlt köleshez adjuk és összekeverjük.
A combokat megtisztítjuk, megtöröljük, majd a bőrét fellazíjuk és alátöltjük a köleses keveréket.
A combokat egy tepsibe tesszük, megszórjuk sóval, borssal és morzsolt bazsalikommal. Tetejére kevés vajat teszünk és aláöntjük a bort/húsleves alaplevet/ vizet, majd alufóliával lefedjük.
180 fokos sütőbe toljuk. 60 perc után levesszük róla a fóliát és további 30 percig sütjük még.
Mi most zöldbabsalátával tálaltuk, de bármilyen, ízlésünknek megfelelő köretet választhatunk hozzá.