Hozzávalók:
Elkészítése:
Egy 36*33 cm-es tepsi alját kirakjuk keksszel.
A banánt lehéjazzuk, felkarikázzuk, majd sűrűn, egymás mellé egy réteget alkotva rátesszük a szeleteket a kekszekre.
A pudingporokat és a kakaóport csomómentesre keverünk 2 deci tejjel, 8 decit pedig felforralunk, hozzáadjuk a cukrot és a kikevert pudingot, majd miután besűrűsödött elzárjuk a lángot, a margarint jól belekeverjük és legvégül ráöntjük a banános kekszekre és elsimítjuk a tetejét.
Ezután a második sor kekszet rátesszük a pudingra és minden kekszre egy-egy banánkarikát rakunk.
A csokit az olajjal gőz fölött felolvasztjuk, nyomózsákba tesszük, apró lyukat vágunk a végén és ízlés szerint csorgatva kicsit megdíszítjük vele a kész sütemény tetejét. Jómagam most berácsoztam. :)
2,5-3 órára betesszük a hűtőbe dermedni.
Jó étvágyat kívánok!