Hozzávalók egy 25*35 cm-es tepsihez:
Piskóta:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk. A sárgákat kikavarjuk a cukorral, hozzáadjuk az olajat a vaníliát, majd hozzákeverjük a lisztet és a sütőport. Ehhez keverjük a felvert tojásfehérjét lazán, óvatosan.
3 részre osztjuk a masszát és megsütjük a lapokat külön-külön, 180 fokon kb 20 perc alatt.
A krémhez megfőzzük a pudingot a tejjel és a cukorral, majd kihűtjük.
Felverjük a tejszínhabot, majd a kihűlt pudingot hozzákeverjük. Rumba áztatott mazsolát teszünk még hozzá.
Két részre osztjuk a krémet, majd megtöltjük vele a lapokat.
Felverjük a tejszínt és ízlés szerint dekoráljuk a tortát. Bármilyen gyümölccsel díszíthetjük.
Én banánnal, őszibarackkal és málnával díszítettem.