Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét a cukorral kemény habbá verjük, egyesével hozzáadjuk a tojások sárgáját, majd az olajat, illetve a vizet, végül a sütőporral elkevert lisztet és óvatosan összeforgatjuk.
A masszát elfelezzük. A felébe belekeverjük a kakaóport és 1 evőkanál vizet.
A muffinformát kivajazzuk, lisztezzük, majd a formába rakjuk váltakozva a tésztát (barna, fehér), de csak félig és előmelegített, 180 fokos sütőben kb 20-25 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a pudingport a kristálycukorral és a tejjel összekeverjük, majd sűrű krémmé főzzük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk és összedolgozzuk.
A tetejére a csokoládét az olajjal gőz felett összefőzzük. A muffinok felét belemártjuk a csokiba.
A pudingos krémet habzsákba töltjük és a muffin alsó részét megtöltjük, majd ráhelyezzük a csokoládéval bevont részt.
Tehát két muffinból lesz 1 muffin, mert összefordítjuk, ezért a formákat csak félig töltjük.