Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamell szeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg kakukkfűvel, majd hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek kellően átjárják.
A spárgát hajlítsuk meg, majd törjük le a fás részt. Ezután alaposan mossuk meg, csepegtessük le, majd enyhén sózzuk és borsozzuk (ha fehér spárgát használunk, akkor azt tisztítsuk meg, mert fás lehet a szára).
Fektessünk le pár szelet bacont úgy, hogy kissé fedjék egymást, majd helyezzünk rá pár darab spárgát, majd 2 szelet sajtot, arra pedig egy befűszerezett pulykamell szeletet, végül pedig 1 szelet sajtot.
Ezután mindkét oldalról hajtsuk rá a bacont és egy gyors mozdulattal fordítsuk át a tepsiben lévő, olajjal enyhén meglocsolt sütőpapírra.
Mindegyik pulykamell szelettel így járjunk el!
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten kb 30 perc alatt süssük szép pirosra.
Ameddig a hús sül, készítsünk mellé ízlés szerint köretet, de az el is hagyható (én krumplipürét készítettem).
Tálaláskor kanalazzuk a krumplipürét tányérra, helyezzük mellé a pirosra sült hússzeletet, locsoljuk meg egy kevés szafttal, majd úgy kínáljuk.