Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellet kockákra vágtam, fűszereztem sóval és borssal. Picit hagytam állni.
Addig az édesburgonyát kisebb darabokra vágtam és feltettem főni sóval és borssal.
A kelbimbókat megpucoltam és fokhagymás-vajas vízben feltettem főni. Kicsi sót és borsot szórtam még bele.
A kockára vágott bacont megpirítottam, kiszedtem a serpenyőből, majd a kisült szalonna zsírján lesütöttem a pulykamell kockákat.
Az öntethez a mézet, a friss citromlevet, mustárt, sót, borsot és őrölt chilit összekeverem, majd picit állni hagytam a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek.
Amikor megfőttek/ megpárolódtak a zöldségek, leöntöm róla a vizet.
Egy tányérra helyeztem kör alakban a rukkolát, meglocsoltam egy kevés öntettel, elosztottam rajta a főtt kelbimbót, édesburgonyát és a sült pulykamell kockákat, majd megszórtam a sült baconnel.