Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellet vágjuk vékonyabb szeletekre vagy csíkokra, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
A brokkolit szedjük rózsáira (minél kisebbekre) és mossuk meg.
A tejfölt öntsük egy nagy tálba, keverjük ki a tojásokkal, sózzuk, borsozzuk és adjuk hozzá a fűszerkeveréket. Tegyük a pulykamell csíkokat és a brokkolikat a tálba és forgassuk össze a tejfölös szósszal.
Ha már mindenhol befedte a szósz, öntsük át egy sütőpapírral bélelt tepsibe és szórjuk meg sajttal. Tegyük be a tepsit az előmelegített, 200 fokos sütőbe. Kb 40 percig süssük.
Ha átsült a pulykahús nem érdemes tovább sütni, mert elpárolog róla a finom szósz.
A bulgurra öntsük rá a forró vizet, fedjük le az edényt. Ha a bulgur felszívta a vizet, akkor kész is.