Hozzávalók:
Elkészítése:
A húst vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és meghintjük sóval.
A baconnal kibélelünk egy kisebb méretű jénait (vagy tepsit).
Előkészítünk két mélyebb tányért. Az egyikben a tojásokat kissé felverjük. A másikba a lisztet szitáljuk és beleszórunk egy kevéske borsot.
A sajtot lereszeljük. A sütőt előmelegítjük. A húsokat egyenként megforgatjuk a lisztben, majd a tojásban és a jénaiba/tepsibe rakjuk egymás mellé. Megszórjuk sajttal, befedjük a sonka szeletekkel, majd rárétegezzük a többi húst, sajtot, sonkát addig, amíg el nem fogynak a szeletek. A végén az egészet befedjük a reszelt sajttal.
Alufóliával lefedve 200 fokon 50 percet puhítjuk hőlégkeveréssel, majd a fóliát levéve további 25 percet pirítjuk. Nem kell külön olaj és víz a tepsibe.