Hozzávalók:
Elkészítése:
A felforrósított vajon hirtelen átpirítjuk minden oldalról a kockára vágott pulykahúst. Felöntjük a borral, fűszerezzük és puhára pároljuk (még maradjon leve). Hozzáadjuk a cikkekre vágott gombát, karikára vágott póréhagymát és készre főzzük pár perc alatt.
Kevés lével elkeverjük a tejszínt, hozzáöntjük a raguhoz és folyton keverve felforraljuk. Megszórjuk friss majoránnával, lefedjük és tálalásig pihentetjük.
Elkészítjük a gombócokat: lereszeljük a krumplit, összegyúrjuk a liszttel és a vajjal, majd ízesítjük sóval és curryvel. A masszából kisebb gombócokat formálunk és a tenyerünk között ellapítjuk, megszórjuk parmezánnal és belecsomagoljuk a kelbimbókat egyenként.
Meghempergetjük a gombócokat a lisztben, majd forró, sós vízben puhára főzzük.