Hozzávalók:
Elkészítése:
A pulykamellfilét csíkokra vágjuk, majd vaj és olaj elkezdjük lepirítani. Közben hozzáadjuk a fűszereket és fedő alatt puhára pároljuk (kb 10 perc alatt), majd felengedjük a tejszínnel és készre főzzük.
Az almákat szeletelve, héjával együtt, vajon elkezdjük sütni, majd hozzáadunk 1 evőkanál mézet 2-3 perc után és enyhén rákaramellizáljuk.
A burgonyát lereszeljük, sózzuk, kicsit állni hagyjuk (15-20 percig), majd hozzáadjuk a tojást, a lisztet és serpenyőben, felforrósított olajon lepényeket (rösztiket) sütünk belőle.
Tálaláskor a rösztiket és az almákat a pulyka köré helyezzük. A pulykára reszelhetünk egy kevés lime héjat és tehetünk mellé egy kevés chili paprikát is.
Jó étvágyat hozzá!