Hozzávalók:
Gyümölcsraguhoz:
Elkészítése:
A húst szeletekre vágjuk.
A hagymát,fokhagymát meghámozzuk, elszeleteljük, elkeverjük az olajjal, hozzáadjuk a zöldfűszereket és a borsot. Ebben a pácban 1 éjszakát állni hagyjuk a húst.
Másnap a hús egyik oldalát megsózzuk, megmártjuk a felvert tojásban és sütőpapíros tepsire tesszük, megszórjuk a reszelt sajttal.
180 °C-ra előmelegített sütőben, fóliával letakarva kb 40 percig, majd a fóliát levéve pirosra sütjük.
Mandulával elkevert rizzsel, gyümölcsraguval kínáljuk.
A raguhoz forró vajon megpirítjuk a diót, majd hozzáadjuk a meghámozott és feldarabolt gyümölcsöket.
A főzőtejszínt az ananász levével és az étkezési keményítővel elkeverjük, majd a gyümölcsökre öntjük és összeforraljuk. Őrölt fehérborssal ízesítjük.