Hozzávalók:
Brokkolihoz:
Paradicsomsalátához:
Petrezselymes burgonyához:
Elkészítése:
A brokkolit rózsáira szedjük, majd sós vízben megfőzzük és leszűrjük.
A megpucolt hagymát apróra vágjuk és kevés felforrósított olajon megdinszteljük. Hozzáadjuk a felcsíkozott pulykamellet és fehéredésig süttjük.
Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük és a zúzott fokhagymát hozzáadjuk.
Egy kisebb tepsit olajjal kikenünk, rárakjuk a brokkolit és rá a húst. Végül meglocsoljuk tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal. Előmelegített sütőben készre sütjük.
A megmosott paradicsomot cikkekre szeleteljük. Hozzáadjuk a felkockázott hagymákat, ecetet, olajat és óvatosan összekeverjük.
A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk és sós vízben megfőzzük. A petrezselymet felaprítjuk, majd olajon megdinszteljük a zúzott fokhagymával és ráöntjük a leszűrt burgonyára.