Hozzávalók:
Díszítéshez:
Elkészítése:
A fasírtot a szokásos módon elkészítjük: a vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. A vízbe áztatott, kinyomkodott kenyeret és a hagymát a darált húshoz adjuk. Beletesszük a tojást, belenyomkodjuk a fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és hozzáadjuk a 2 ek. lisztet. Jól összedolgozzuk, kis gombócokat formálunk belőle és olajban kisütjük. A burgonyát megpucoljuk, apró kockára daraboljuk és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, hozzáadjuk a tejfölt és jól kikeverjük. Amikor langyosan meleg a kikevert burgonya egy tálcára halmozzuk és süni formára igazgatjuk. A kisült fasírtot fogvájóval a burgonyára igazgatjuk. A süni szeme 2 egész bors az orra olívabogyó a szája egy vékony szelet paradicsom. A tojásokat megfőzzük, megpucoljuk, tetejére tesszük a paradicsomot, majonézzel pöttyöket teszünk rá.
A tálca 4 sarkába fodros petrezselymet szórunk és rátesszük a gombákat.