Hozzávalók:
Elkészítése:
A veknit egy éles késsel hosszában 3 helyen, keresztben 6 helyen mélyen berácsozzuk.
A szalámikat, a karaj szeleteket, a lila hagymát és a paprikát apró darabokra vágjuk, a mozzarellát lereszeljük és mindezt összekeverjük. Sózni, borsozni nem szükséges..
A sütőt előmelegítjük 210 fokra.
A vekni vágásaiba belenyomkodjuk a tölteléket és befedjük 1 szelet keskeny csíkokra vágott ementáli sajttal.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, a tetejét kissé kúposra hajtott vastagabb grillfóliával lezárjuk úgy, hogy a veknit (a sajt miatt) ne érintse és 20-22 percig sütjük fóliával, majd még 6-8 percig kissé megpirítjuk, de már fólia nélkül.
Még forrón tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
A töltelék összetevői ízlés szerint variálhatóak!