Hozzávalók:
Szószhoz:
Elkészítése:
A marhahúst, a sonkát, a paradicsomot és a gombát ledarálom és fűszerezem sóval, borssal, aprított fokhagymával és kakukkfűvel, majd a tojással jól összegyúrom. Ha leveses lenne, akkor kevés zsemlemorzsát adok hozzá.
A sajtból annyi kis kockát vágok amennyi gombóc a húsból kijön, majd egyenként a gombócok közepébe teszem és forró olajban kisütöm, majd melegen tartom.
A spagettit kifőzöm sós, kevés olajos vízben, majd leszűröm és félreteszem.
A mártáshoz kisebb kockára vágom a zöldségeket, melyekből lecsót főzök a fűszerek hozzáadásával.
Egy lapos tányérra teszek a spagettiből, majd a paradicsomos zöldségekből teszek rá, megszórom reszelt sajttal és a tetejére húsgombócokat teszek.