Hozzávalók egy 24 cm-es tortaformához:
Elkészítése:
A nektarint és a szilvát vágjuk fel kisebb darabokra, szórjuk meg egy csomag vaníliás cukorral és az őrölt fahéjjal, keverjük össze, majd tegyük félre ameddig elkészítjük a túrós keveréket.
A túrót tegyük bele egy tálba, majd villával törjük össze.
Ezután keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot, a citrom reszelt héját és levét, majd egyesével az egész tojásokat (mindegyik tojással külön-külön keverjük össze).
Ezután adjuk hozzá a vaníliás pudingport, majd keverjük alaposan össze (egy lágyabb keveréket fogunk kapni).
A tortaformát béleljük ki sütőpapírral, öntsük bele a túrós keverék felét, kanalazzuk rá a gyümölcsös keveréket, majd öntsük rá a maradék túrós keveréket.
Helyezzük be előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük kb 60 percig (én légkeverésnél 160 fokon, 60 percig sütöttem).
A sütőből kivéve a tortaformában hagyjuk teljesen kihűlni (Amikor a sütőből kivesszük a torta még kissé lágynak tűnhet, de amikorra teljesen kihűl tökéletes lesz az állaga).
Tálalás előtt helyezzük a tortát egy tortatálra, ízlés szerint szeleteljük fel, majd úgy kínáljuk.