Hozzávalók 26*38 cm-es tepsihez:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tojások sárgáját kikeverjük a cukorral, a vízzel, az olajjal, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a kakaót.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A tésztát egy sütőpapírral bélelt tepsibe simítjuk. Körülbelül 15 perc alatt megsütjük, majd hűlni hagyjuk.
Amíg a piskóta sül, elkészítjük a krémet. A tojásfehérjéket egy kevés cukorral kemény habbá verjük.
A pudingporból, a maradék cukorból és a tejből, a szokott módon sűrű pudingot főzünk. Még melegen összekeverjük a habbal és a tészta tetejére kenjük.
Visszatesszük a sütőbe és még körülbelül 10 percig sütjük. Ezután hagyjuk teljesen kihűlni.
A tejszínt kemény habbá verjük és a kihűlt tészta tetejére simítjuk. A süteményt tetejét reszelt csokoládéval díszítjük.
Pár órát a hűtőben pihentetjük és utána már fogyasztható is.