Hozzávalók:
A tésztához:
A krémhez:
A tetejére:
Elkészítése:
A tejben a pudingport sűrűre főzzük, hagyjuk kihűlni. A vajat vagy margarint a porcukorral habosra keverjük robotgép segítségével.
A tészta hozzávalóiból linzertésztát gyúrunk, hűtőben fél órát pihentetjük.
A jól lehűtött tésztából kis golyócskákat készítünk. Nekem 20 db kiflim lett vagyis 40 db golyócskát készítünk, amit a kifli formába nyomkodunk.
Előmelegített 180 fokos sütőben kb 10-12 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk a formában kihűlni a kifliket, majd óvatosan ki tudjuk ütögetni belőle.
A pudingot, a kihasított vajkrémet és a rumaromát keverjük habosra robotgéppel, majd kanalazzuk habzsákba és töltsük meg a kifliket.
Kettőt-kettőt összeragasztva, porcukorral meghintve azonnal kínálhatjuk, de másnapra lesz az igazi!
Nálunk enélkül nem telhetnek el ünnepek ilyen kifli nélkül.