Hozzávalók:
Elkészítése:
A darált kekszet keverjük össze a porcukorral, a vaníliás cukorral és a kakaóporral, majd adjuk hozzá a puha vajat, a rumot, a lefőzött, hideg feketekávét, majd kezdjük el összegyúrni.
Gyúrás közben, apránként adjunk hozzá annyi hideg tejet, hogy egy könnyen nyújtható masszát kapjunk (a tejet csakis apránként adjuk hozzá, nehogy túl lágy legyen a massza).
Ezután enyhén lisztezett sütőpapíron nyújtsuk ki kb fél cm vastagra.
A marcipánt gyúrjuk össze, majd szintén enyhén lisztezett sütőpapíron nyújtsuk ki akkorára, mint a kekszes lap. Ezután a marcipánt helyezzük rá a kekszes lapra, majd a papír segítségével tekerjük fel (én egyszerűen ráfordítottam a marcipánt, majd óvatosan lehúztam róla a papírt).
Ezután helyezzük tálcára a tekercset, majd tegyük be pár órára a hűtőbe, hogy kellően megdermedjen és az ízek jól összeérjenek.
Tálalás előtt vegyük ki a hűtőből a keksztekercset, majd éles késsel szeleteljük fel és úgy kínáljuk.