Hozzávalók:
A “tésztája”
A töltelékhez:
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd egy 18 cm átmérőjű kapcsos tortaforma aljába nyomkodjuk .Előmelegített 180 fokos sütőben süssük 10 percig.
Készítsük el a tölteléket, ehhez az ételszínezék kivételével az összes hozzávalót mérjük tálba és botmixerrel, alaposan keverjük össze, ekkor osszuk ketté a tésztát, és az egyik felébe keverjük bele az ételszínezéket, a másik marad sárga.
A zabpelyhes alapot ha kivettük a sütőből a masszát kanalazzuk rá, úgy hogy egy kanál sárga krémet teszünk középre, erre jön a rózsaszín krém, majd a sárga…. amíg el nem fogy. Magától szét fog terülni!
Tegyük vissza a sütőbe, és 160 fokon süssük, további 50 percig. A sütőből kivéve, hagyjuk kissé kihűlni, majd azonnal fogyaszthatjuk. Másnap is finom!