Hozzávalók egy 20*30 cm-es tepsihez:
Sárga tészta:
Kakaós tészta:
Krém:
Tetejére:
Elkészítése:
A sütőt 180 °C-ra melegítjük.
A sárga tésztához, a tojásokat a cukrokkal lágy habbá verjük, majd hozzákeverjük a vizet, az étolajat és a sütőporral vegyített lisztet.
A masszát egy sütőpapírral bélelt kb 20*30 cm-es tepsibe simítjuk és tűpróbáig sütjük kb 15-20 perc alatt, majd kihűtjük.
A kakaós tésztát ugyanúgy készítjük el.
A krémhez a tejben megfőzzük a pudingport, majd még melegen hozzákeverjük a cukrot, ízesítjük aromával és kihűtjük, ezután kihabosítjuk a vajjal.
A kihűlt tésztalapokat lapjában ketté vágjuk és felváltva a sárga és a kakaós tésztát betöltjük a krémmel.
A tetejére a porcukrot, a kakaóport és a vajat egy lábasba tesszük , hozzáöntünk annyi vizet, hogy folyós, de kenhető állagot kapjunk, majd bevonjuk vele a süteményt.
Ha a máz megdermedt, forró vízbe mártott késsel felszeleteljük.