Hozzávalók:
Krémhez:
Csokitetőhöz:
Elkészítés:
Gőz fölött megolvasztjuk a vajat, mézet, hozzákeverjük a tojást, majd a többi hozzávalót is belekeverjük.
Végül a 40 dkg liszttel összegyúrjuk, 3 egyenlő részre osztjuk, és tepsi hátulján kisütjük.
Közben elkészítjük a pudingokat.
Külön -külön 4 dl tejben megfőzzük a pudingokat, a vaníliásat vaníliás cukorral, a puncsot rummal erősítjük. félretesszük hűlni, de közben azért néha megkeverjük, hogy ne legyen csomós.
A cukrot és a margarint jó habosra keverjük. A kihűlt pudingot is géppel jól átkeverjük, és csak ez után adjuk hozzá a vajkrémet.
Megtöltjük a tésztát, alul a puncs, felül a vaníliás krém.
Elkészítjük a csokitetőt: 3 ek tejben megolvasztjuk a margarint. A cukrot, kakaót és a csokipudingot összekeverjük, és hozzáadjuk az olvasztott margarinhoz.
Sűrű krémet kapunk, aminek nagyon jó a bevonóképessége.