Hozzávalók egy 25*25 cm-es sütőformához:
Tészta:
Öntet:
Krém:
Díszítés:
Elkészítése:
A sütőt 180 °C-ra melegítjük. Egy 25 * 25 cm-es tepsibe sütőpapírt fektetünk.
A tésztához összevegyítjük a száraz hozzávalókat, majd hozzákeverjük a nedves hozzávalókat. A masszát a tepsibe simítjuk és kb 20 perc alatt, tűpróbáig sütjük.
Közben az öntethez felmelegítjük a sűrített tejet, hozzáadjuk a csokoládét és addig keverjük amíg a csokoládé felolvad, végül hozzákeverjük a likőrt is.
Ha a tészta megsült még melegen, egy fakanál nyelével lyukakat szúrunk a tésztába és a lyukakba csurgatjuk az öntetet, majd teljesen kihűtjük.
A tejszínt a cukorral, kakaóval és a likőrrel kemény habbá verjük és rásimítjuk a tésztára, majd a süteményt olvasztott csokoládéval lecsorgatva és tortadarával megszórva díszítjük.