Hozzávalók:
Elkészítése:
A hússzeleteket enyhén klopfoljuk ki, majd ízlés szerint mindkét felét szórjuk meg sóval és hagyjuk kicsit állni.
Egy gáztepsit béleljünk ki sütőpapírral, majd locsoljuk meg az étolaj felével és helyezzük rá a besózott hússzeleteket. Ezután ízlés szerint szórjuk meg az őrölt borssal, és a fűszerekkel, majd hagyjuk legalább egy fél órát állni, hogy az ízek kellően átjárják a húst.
A gombát tisztítsuk meg, majd vékonyan szeleteljük fel. A vöröshagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, majd vágjuk fel apróra.
A maradék étolajat hevítsük fel, majd adjuk hozzá az apróra vágott vöröshagymát és pároljuk üvegesre. Ezután adjuk hozzá az apróra vágott fokhagymát, majd pár pillanat múlva a felszeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, keverjük össze, majd addig pároljuk, míg zsírjára sül.
A befűszerezett hússzeleteket helyezzük be a sütőbe és közepes hőmérsékleten süssük 15-20 percig, majd vegyük ki a sütőből.
Ezután az előzőleg megpárolt gombát kanalazzuk rá a hússzeletekre, mindegyikre helyezzünk rá egy-egy szelet sonkát, és két-két szelet sajtot, majd tegyük vissza a sütőbe és kb 15 perc alatt süssük készre.
Ameddig a hús sül, készítsünk hozzá ízlés szerint köretet.